Bun găsit!

Am gândit brandul BIROUL DE PR ca o oportunitate adresată managerilor de a realiza activități de promovare închegate și coerente indiferent de mărimea afacerii. Serviciile de înaltă calitate sunt adaptate fiecărui tip de companie, de la start-up-uri cu 1 – 2 angajati, până la cele mari sau cele aflate în ipostaza reinventării.

Experiența de 13 ani pe piața românească de relații publice, marketing și promovare mi-a demonstrat că atunci când îți dorești rezultate, le poți obține numai prin multă muncă și seriozitate.  Alături de echipa mea, am crescut volumul vânzarilor și vizibilitatea clientilor pe piață, utilizând strategii de marketing și promovare diverse, strategii care au țintit în mod direct grupul de clienți caruia ne-am adresat.  Cei 3 ani petrecuti în domeniul promovarii proiectelor cu finantare europeană ne-au arătat importanța unui management de calitate, a organizării eficiente a resurselor, în special a timpului.

Calitatile mele (spiritul de initiativă, seriozitatea, abordarea proactivă) au stimulat dezvoltarea relațiilor de colaborare de duratăa, propunând campanii eficiente din punctul de vedere al costurilor și beneficiilor. Punctele mele slabe (Da, cu totii avem asa ceva!) m-au ajutat să mă dezvolt continuu, să îmi depășesc barierele, să pot oferi solușii dintre cele mai diverse.

Iata câteva aspecte ale pregătirii mele!

  • Specialist relații publice și comunicare
  • Manager proiect
  • Specialist în activitatea de lobby
  • Lector în domeniile resurse umane, relații publice și comunicare

Te invit sa ne cunoști și să te dezvolti alături de noi!

Andra Roxana Oroș

Brand manager Biroul de PR

În spatele brandului
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.